UWV

Het UWV biedt trajecten aan voor mensen met een Wajong-, WGA- of Ziektewet-uitkering. De keuze voor één van de twee trajecten is afhankelijk van iemands eigen willen en kunnen. De inhoud van de trajecten is maatwerk.

Traject Werkfit Maken
Wanneer een werkzoekende nog niet klaar is om de arbeidsmarkt te betreden, is het raadzaam om gebruik te maken van het UWV-traject Werkfit Maken. In dit traject zal de re-integratieadviseur de kandidaat klaar maken voor de arbeidsmarkt. Dit wordt onder andere gedaan door middel van het in kaart brengen van capaciteiten, persoonlijkheid en interesses en het aanleren van werknemersvaardigheden.

Traject Naar Werk
Het doel van het UWV-traject Naar Werk is om de werkzoekende te begeleiden naar een mooie passende baan. In dit traject zal de re-integratieadviseur onder andere sollicitatietraining geven. Tijdens deze training komt het cv, de sollicitatiebrief, de vacature-analyse, het netwerken en Social Media aan de orde. Daarnaast richt de re-integratieadviseur zich op jobhunting. Dit betekent dat de re-integratieadviseur zijn of haar netwerk inzet om een passende baan voor de kandidaat te vinden en te behouden.

Waarom Q Professionals?

Al uw zorg onder een dak
Persoonlijke aanpak
Geen wachtlijst
Geborgen sfeer
Uitgebreid behandelaanbod

Copyright © Q Professionals| Powered by Vincere Groep